terug hoofdpagina Vrij Podium

SPOTS OP WEST


Theaterfestival Westouter  - 7 - 10 juli 2022 ( klik hier )


Info collega Fernand COREMANS - coremans.fernand@telenet.be


Zie ook www.opendoek.be/spotsopwest


Info 49ste Toeristische Wandelzoektocht


De jaarlijkse wandelzoektocht van de KBC Personeelskring Zoektochten vindt ditmaal plaats in Sint-Niklaas.  De inrichters hebben een route uitgestippeld door de hoofdstad van het Waasland langs het befaamde marktplein en de mooie parken en monumenten.  Uiteraard passeren we ook gezellige


terrasjes en winkelstraten.


Alle personeelsleden en gepensioneerden van KBC Bank en Verzekering (en van de dochterondernemingen) kunnen, samen met hun gezinsleden, deelnemen op één of meer dagen naar keuze van 1 mei tot 11 september 2022.


Inschrijven kan om praktische redenen enkel per e-mail, met vermelding van het gewenste aantal deelnemingsformulieren, aan wijns.jos@skynet.be.


Per formulier wordt een bijdrage gevraagd van 10 EUR, over te schrijven op rekening IBAN BE95 4099 5284 2158 – BIC KREDBEBB van KBC Personeelskring Zoektochten.


Na ontvangst van je mail en bijdrage worden de deelnemingsformulieren bezorgd, eveneens per mail.


We voorzien voor elke deelnemer een waardevolle prijs, af te halen op de prijsuitreiking op zaterdag 1 oktober 2022 in zaal Withof in de Withof straat in Heist-op-den-Berg.


Voor bijkomende info mag je steeds contact opnemen met Jos Wyns, tel. 015 249304 of Karel Van de Gender, tel. 014 725190

 

 UITHANGBORD !! ( publicatie onder verantwoordelijkheid van de  inzender(s) )